Gå til indhold
Åben navigation

Accessibility

Erklæring om tilgængelighed

Laerdal er forpligtet til at sikre digital tilgængelighed for alle brugere og til løbende at forbedre vores niveau af overensstemmelse med relevante standarder for tilgængelighed.

Overensstemmelsesstatus

Laerdal tilstræber at overholde Web Content Accessibility Guidelines Version 2.1 Level A/AA (WCAG 2.1 A/AA) og arbejder hen imod overensstemmelse med disse standarder. Laerdal bestræber sig løbende på at forbedre de dele, der ikke er fuldt ud i overensstemmelse, og modtager gerne feedback fra brugere, der støder på hindringer eller problemer ved brug af dette websted. De enkelte digitale produkter gennemgås rutinemæssigt for at sikre, at de er i overensstemmelse med tilgængelighedskravene, når de opdateres. Overensstemmelsesrapporter for de enkelte produkter vil være tilgængelige på de relevante produktsider.

Feedback

Hvis du vil rapportere problemer med tilgængelighed eller dele kommentarer eller bemærkninger om browsing eller brug af dette websted, bedes du kontakte os.

Kontakt os