Meteen naar de inhoud
Open navigatie

Werken in India

Werken in India

We werken op meerdere locaties in India met hoofdvestigingen in Bangalore en Mumbai.

Laerdal Bangalore is ons centrum voor software-oplossingen. We leveren, beheren en gebruiken onze Learning Technology Infrastructure op een wereldwijde schaal en voeren grootschalige infrastructuurprojecten uit voor een aantal van onze belangrijkste partners. We doen ook boeiend werk op het gebied van augmented reality, virtual reality, kunstmatige intelligentie en 3D-animatie en bieden bovendien technische software-ondersteuning voor contentontwikkeling en mobiele applicaties aan onze productontwikkelingsteams in Kopenhagen en Stavanger.

Laerdal_India_2.jpg

Mumbai is het kloppende hart van onze Indiase productie- en verkoopteams. Het is niet alleen het centrum voor het verkoopteam in West-India, maar ook alle industriële functies voor design en ontwikkeling, financiën, programma-implementatie en marketing zijn in Mumbai gevestigd. Alle teams onder één dak bevordert de samenwerking en niet alleen op het gebied van design en ontwikkeling, maar ook voor alle andere projecten die we doen.

We zouden ons doel in India niet kunnen bereiken zonder nauw samen te werken met partners in het hele land. Dit betekent dat we met onze profit en non-profit oplossingen met overheidsinstanties en bedrijven aan verschillende projecten werken.

Laerdal - burza mózgów

Diverse achtergronden met één doel

Onze teams bestaan uit mensen met verschillende achtergronden – we hebben een arts, een voormalig diplomaat, een architect, een fotograaf en een biologische boer – allemaal onder één dak. Dit biedt ons unieke mogelijkheden en leidt ons naar oplossingen gericht op onze missie.

Mumbai 4.jpg

We bieden

Ontwikkelingsmogelijkheden​
We vinden dat onze medewerkers de baas zijn over hun eigen ontwikkeling. Als bedrijf benadrukken we een praktische en gecombineerde benadering van leeractiviteiten om zo goed mogelijk te voldoen aan de geïdentificeerde persoonlijke behoeften en strategische richtingen.

 

Compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden
We bieden eerlijke, op functies gebaseerde en op de lokale markt gerichte compensaties. Ons beleid en onze secundaire arbeidsvoorwaarden voldoen aan de lokale standaardprocedures.

Welzijnsprogramma's
We weten dat u alleen goed kunt presteren als u zich ook goed voelt. Daarom bieden we verschillende gezondheids- en welzijnsprogramma's om uw lichaam en geest gezond te houden.

Balans tussen werk en privé
We beseffen dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is voor uw welzijn. Een gezinsvriendelijke omgeving, een gezonde werkplek, mogelijkheden om betrokken te zijn bij de gemeenschap, flexibiliteit en andere initiatieven dragen bij aan het welzijn van onze medewerkers.

Award winnaar
Maak onderdeel uit van een bedrijf dat erkend is voor het werk dat het doet – van prestigieuze design-awards, erkenning van de media tot de Business for Peace Award: Laerdal is trots op de erkenning die het ontvangt.

Siddhartha at Laerdal
“Na zes jaar werken voor Laerdal in India, is er één ding dat ik het meest koester, en dat zijn de mensen met wie ik werk – allemaal gedreven door onze missie om levens te redden. Bovendien heeft het delen van ideeën en de samenwerking met mijn designteams in Noorwegen, Denemarken en de VS me nieuwe vaardigheden bijgebracht en up-to-date gehouden in mijn vakgebied. Verder reis ik voor mijn werk de wereld rond voor praktijkonderzoek en producttests en hierdoor ben ik de eindgebruikers van onze producten beter gaan begrijpen en heb ik ook sterke banden opgebouwd buiten de organisatie.”

Siddhartha Joshi
Product Design Manager, Product Design India