Overslaan en naar inhoud

Resuscitation Quality Improvement (RQI): verbetering van de reanimatiekwaliteit

Levensreddende resultaten maximaliseren

RQI-programma's bieden een zeer betrouwbaar platform voor simulatiegebaseerde ‘mastery learning’, op basis van frequente, kleinschalige kwaliteitsverbeteringssessies die de competentie meten en verifiëren en zorgverleners helpen hun levensreddende vaardigheden te behouden.

RQI-geverifieerde reanimatiecompetentie is de hoogste standaard van zorg, waarvan is aangetoond dat deze de klinische zorgverlening verbetert en de overlevingskans bij plotselinge hartstilstand vergroot.

Panchal et al, Resuscitation, 2019

Grote resultaten

Laaggedoseerde trainingen met hoge frequentie vormen de basis van de Resuscitation Quality Improvement (RQI)-programma's die de reanimatiecompetentie meten en verifiëren, om zorgverleners te helpen hun levensreddende vaardigheden te behouden.

De resultaten spreken voor zich:
  • Gemiddeld blijft meer dan 97% van alle RQI-gebruikers aan de eisen voldoen.
  • Een onderzoek uitgevoerd door Mercy Health bracht aan het licht dat 82% van de gebruikers na het gebruik van RQI meer vertrouwen had in de eigen reanimatievaardigheden.
  • Zorginstellingen die RQI gebruiken, zien een toename van +20% in overlevingskansen bij hartstilstand.

 

Beter leren reanimeren

Ontdek hoe het RQI-programma de reanimatiekwaliteit in uw ziekenhuis kan helpen verbeteren.
Vind blogposts, instructies en een bibliotheek met aangetoonde resultaten:

Learningrqi.com

HeartCode Complete
De HeartCode Complete-programma's van de American Heart Association (AHA) leveren reanimatietraining van consistente kwaliteit via een flexibelere leveringsmethode. Door eLearning te combineren met zelfgestuurde praktijkgerichte vaardigheidssessies in een tweejarige opleidingscyclus, krijgen aanbieders en beheerders meer controle over hun tijd, planning en middelen.

HeartCode Online
HeartCode Online is het zelfgestuurde eLearning-onderdeel van de blended learning-cursussen van de American Heart Association (AHA), waarin cognitief online leren wordt gecombineerd met oefenen en testen van vaardigheden in klasverband onder leiding van een instructeur.

Meer informatie aanvragen

Ik wil graag antwoord per..
<p>We will handle your personal contact details with care as outlined in <a href="/be-nl/Support/customer-service/privacy-policy/" target="_blank">Laerdal's Privacy Policy</a>.</p>

We will handle your personal contact details with care as outlined in Laerdal's Privacy Policy.