Meteen naar de inhoud
Open navigatie
Compressions care.jpg Compressions care.jpg

Wereldwijde patiëntveiligheidsdag

Een wereldwijde kwestie in de volksgezondheid

De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat medische fouten wereldwijd resulteren in 2,4 miljoen overlijdensgevallen per jaar. Schade door medische zorg vormt een aanzienlijke last in termen van morbiditeit en mortaliteit van mensen wereldwijd. Het is onze visie dat niemand tijdens de geboorte of door een plotselinge ziekte of trauma of door medische fouten onnodig zou mogen sterven of invalide raken.

1 op 10 Patiënten Schade opgelopen terwijl er medische zorg werd verleend
43 Miljoen Jaarlijkse incidenten met patiëntveiligheid
$42 Miljard Jaarlijkse kosten als gevolg van medische fouten

Why improve patient safety?

There is a 1 in 300 chance of a patient being harmed in a hospital.

1 in 4 patients are harmed while receiving primary and ambulatory healthcare.

Healthcare-associated infections occur in 14 out of every 100 patients.

More than 40 million adverse events occur to patients during hospitalization.

Getting the opportunity to practice

Simulatie-gebaseerde training

De methodologie voor simulatietraining is alom erkend binnen de gezondheidszorg als een krachtig hulpmiddel voor het uitbreiden van klinische kennis, het verbeteren van teamcommunicatie en het aanleren van capaciteiten met betrekking tot besluitvorming. Simulatie is een trainingsmethode, niet een technologie. Simulatie kan niet alleen gebruikt worden om klinische vaardigheden te trainen, maar ook om teamwork en communicatie te trainen. Het kan ook gebruikt worden om trainingen te standaardiseren, te voldoen aan op bewijs gebaseerde richtlijnen en om specifieke doelstellingen te halen. Men begint anders aan te kijken tegen wat simulatie kan doen met hoe simulatie het best gebruikt kan worden om patiëntenzorg te verbeteren.

Hoe Laerdal kan helpen

Met meer dan 65 jaar ervaring in de simulatiesector, hebben we een lange geschiedenis in het samenwerken met toonaangevende zorgexperts en lobby-organisaties over de hele wereld. We zijn voortdurend aan het innoveren om niet alleen onze producten en services te verbeteren, maar ook om ze zo te implementeren dat ze onze klanten helpen succesvol te zijn. Wij leren dit van de beste en u dus ook. Via onze uitgebreide wereldwijde klantenbasis kunnen we feedback verzamelen om onze oplossingen aan te passen en te verbeteren om aan de behoeften van echte gebruikers te voldoen. We zijn erachter gekomen dat simulatie niet alleen om technologie draait. Simulatie draait om technieken die niet alleen uit vaardigheden, maar ook uit inzichten op het gebied van communicatie, teamwork en leiderschap bestaan.

Key research

_BER2841.jpg

Meer informatie aanvragen

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.