Meteen naar de inhoud
Open navigatie
Open Course _8LR2751.jpeg Open Course _8LR2751.jpeg

Scenarios Programming & Implementation Services

Educational Services

Maak uw training relevanter met eigen scenario's.

Samen scenario's maken

In deze cursus ontwikkelen we scenario's die bedoeld zijn om aan uw specifieke klinische of educatieve behoeften te voldoen. Eens ze zijn ontwikkeld, installeren we deze scenario's op al uw bedieningsapparatuur en laten we u zien hoe u les kunt geven met de op maat gemaakte scenario's.

We helpen tijdens uw eerste gebruik met cursisten en bieden tevens voortdurende ondersteuning om uw scenario's bij te werken en te onderhouden zodat ze relevant blijven.

Wat leert u?

_8LN2552.jpg

 

  • Maak uw eigen scenario's samen met onze Educational Services Specialist
  • Valideer uw voorgeprogrammeerde scenario's 
  • We installeren uw scenario's rechtstreeks op uw apparaten
  • Hoe lesgeven met behulp van uw scenario's 

Wie heeft voordeel bij deze cursus?

Chris was zeer behulpzaam, met name omdat hij al onze afdelingen heeft geholpen met specifieke cursusscenario's. We hebben allemaal geleerd van elkaars vragen en van het rechtstreeks werken met het programma.

Hoe verloopt de cursus?

We werken met u samen via online meetings om erachter te komen welke scenario's u nodig hebt om uw educatieve doelstellingen te behalen. Onze simulatiespecialisten programmeren de scenario's vervolgens op een Laerdal-locatie. We valideren de scenario's met u en installeren ze bij u op locatie en geven een training.

Gold

  • Ondersteuning op locatie bij uw eerste gebruik van scenario's
  • Jaarlijkse scenario-updates 

Silver

  • Ondersteuning op locatie bij uw eerste gebruik van scenario's

Onze mensen helpen u succesvol te zijn

Elke dag blijft het een uitdaging om kwalitatief goede gezondheidszorg aan te bieden. Wij willen u bij deze uitdaging helpen. Wij hebben de ervaring en expertise, maar zijn ook groot genoeg om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Iedereen heeft voordeel bij Laerdal Services - de instructeurs, cursisten, maar vooral: de patiënten.

Het is ons doel om te begrijpen welke doelen u wilt bereiken met uw simulatieprogramma. Wat zijn uw specifieke leerdoelen? Wat zijn de moeilijkheden die tegenkomt? Hoe wilt u dat het programma zich na verloop van tijd ontwikkelt?

Onze mensen helpen u om het beste uit uzelf te halen. Mensen zoals Danny, één van onze ervaren specialisten op het gebied van Educational Services.