Meteen naar de inhoud
Open navigatie
_2NZ4241.jpg _2NZ4241.jpg

SimCapture - Learner Driven Scenarios

Train, volg en monitor de ontwikkeling van vaardigheden van studenten. Waar u ook bent.

 
Leren op afstand is het nieuwe normaal

Gestandaardiseerde training.
Objectieve beoordelingen.
Meetbare resultaten.

Docenten kunnen hun studenten nu vanaf elke plek praktische vaardigheden aanleren en de ontwikkeling ervan volgen en bijhouden.

Studenten hebben vanaf hun mobiele apparaten eenvoudig toegang tot inhoud en trainingscenario's. Met de Learner Driven Scenarios in SimCapture Enterprise kunnen ze samen vaardigheden oefenen of kunnen ze hun training zelf opnemen, zodat hun docenten deze kunnen opvolgen en evalueren.

Vraag een virtuele demo aan

boost-roi-simcapture-hero.jpg

Geef uw ROI een boost met SimCapture

De initiële kosten voor het opzetten of uitbreiden van een simulatiecentrum voor de gezondheidszorg met apparatuur, personeel, audiovisuele infrastructuur en beheersoftware kunnen hoog oplopen. Hierdoor zult u waarschijnlijk op een bepaald moment uw uitgaven moeten verantwoorden om steun en financiering te krijgen.

_2NZ4348 (2b).jpg

Combineer SimCapture met de Modular Skills Trainer

Een totaaloplossing voor afstandsonderwijs.

Bouw vaardigheden en bekwaamheid op met deze betaalbare, praktische oplossing. In combinatie met SimCapture biedt het een volledige opstelling voor vaardigheidstraining op afstand. Met de rapportfunctie van SimCapture kan de instelling gegevens verzamelen en analyseren wat de behoeften van cursisten zijn op individueel en groepsniveau.

Modular Skills Trainer

Na COVID-19

Afstandsonderwijs

Help studenten op afstand klinische vaardigheden verwerven

Een van de grootste belemmeringen voor studenten om hun vaardigheden te oefenen is een gebrek aan middelen. Vaak beschikken ze niet over vaardigheidstrainers of laboratoriumruimte of is er geen toezicht door docenten.

Learner Driven Scenarios bieden flexibiliteit dankzij on-site en off-site mogelijkheden. Ze kunnen het verwerven van klinische vaardigheden ondersteunen en worden gecombineerd met betaalbare vaardigheidstrainers voor schaalbare opleidingsopties. 

Virtuele training – versneld door de pandemie, niet meer weg te denken

Leren op afstand is een trend in het gezondheidsonderwijs die door de pandemie is versneld.  
 
Learner Driven Scenarios maken virtueel lesgeven doeltreffender door praktijkgerichte activiteiten te combineren met efficiënte beoordelings- en evaluatiemethoden. 

Request a SimCapture Virtual Demo

In welke van de volgende oplossingen bent u geïnteresseerd?

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.

We verwerken uw persoonlijke gegevens met zorg en zoals beschreven in Laerdal's Privacy Policy.